novasole logo

Wat is de bestellijst koppeling?

Met de bestellijstkoppeling voor montagematerialen plat als hellend dak kunt u voor ieder gemaakt design met één druk op de knop het aantal product onderdelen en bijbehorende prijsstellingen ophalen. Bij plat dak montagematerialen ontvangt u er tevens het ballast rapport bij. Zo kunt u uw klant altijd een offerte-op-maat uitbrengen en heeft u bij opdracht de bestellijst en installatie-instructie direct klaarliggen voor uw werkvoorbereider danwel installatieteam. Handig toch!

Hoe activeer ik de bestellijst koppeling?

In het Assortiment van iedere campagne kunt u aan ieder montagemateriaal plat of hellend dak de bestellijst koppeling activeren. Selecteer de naam van het montagemateriaal en selecteer bij het kopje ‘Bestellijst koppeling’ de naam van het merk van het montagemateriaal. Na selectie van de merknaam verschijnen er meerdere velden die de samenstelling van het materiaal definiëren. Hanteert u meerdere materialen, voer dan voor iedere samenstelling een apart montagemateriaal op.

Hoe werkt de bestellijst koppeling?

Indien er een bestellijst koppeling is geactiveerd bij een montagemateriaal dan kunt u in de Design App op twee manieren de bestellijst ophalen. Automatisch, via de auto-config switch die bij het montagemateriaal getoond wordt. Of door handmatig de bestellijst te downloaden via de  knop op het Systeem tabblad. In beide gevallen wordt de prijs van het montagemateriaal per paneel automatisch bijgewerkt.