Een Campagne is een aparte setup van producten, diensten, aannames en onze Applicaties met het doel een specifieke zonnepanelen-propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Een Profiel zijn de persoonlijke instellingen van een Account die horen bij één Campagne. Ieder Quickr Account/ gebruiker kan dus met één of meerdere Profielen toegang krijgen tot net zoveel Campagnes.

Hoe kan ik van Profiel wisselen of op Campagnes filteren?

Zodra je bent ingelogd tref je bovenin de pagina op de witte balk aan in welke Campagne je op dit moment werkzaam bent. Heb je toegang tot meerdere Profielen en wil je van Profiel wisselen of kunnen zoeken of filteren in alle Campagnes? Dan kun je dat doen door op de te klikken en het gewenste Profiel in de lijst te selecteren. Bij meer dan 5 Profielen heb je een zoekbalk om het gewenste Profiel snel te kunnen vinden. Door het Profiel te selecteren waar ‘ACTIVE’ achter vermeld staat, deactiveer je het geselecteerde Profiel en worden de gegevens van alle Campagnes getoond. Hierna zal er ‘GEEN PROFIEL GESELECTEERD!’ te zien zijn in de witte balk bovenaan de pagina.

Let op: Omdat er in deze modus geen Profiel geselecteerd is, kun je om deze reden geen scans o.i.d. maken.

Waar raadpleeg ik mijn Profielen?

Jouw Profielen zijn terug te vinden door allereerst onder Accounts in het linker navigatie-menu van Quickr jouw Account uit het overzicht selecteren. Je krijgt dan eerst het Persoonlijk tabblad van jouw Account te zien. In het tweede tabblad Profielen tref je een overzicht van al jouw Profielen aan. Alternatief is dat je bovenaan de pagina in de witte balk op het klikt en in de dropdown ‘Mijn account’ naast jouw naam selecteert. Je komt dan ook eerst weer op het Persoonlijk tabblad terecht. Selecteer het tweede tabblad Profielen om verder te gaan met jouw Profielen. Via de quick edit functie op deze overzichtspagina kun je snel en eenvoudig de ‘Voornaam’, ‘Achternaam’, ‘Organisatie’ en ‘Campagne’ aanpassen. Selecteer  om de wijzigingen op te slaan of  om te annuleren. Of als je een ander onderdeel wilt wijzigen selecteer je dan de ‘Voornaam’ van het profiel.

Uit welke onderdelen bestaat een Profiel?

Des te meer gebruikers van Quickr gebruik maken, des te meer geven Profielen je de flexibiliteit om de klant- en gebruikerservaring enerzijds uniek te maken. Anderzijds dwingt dit je niet tot extra onderhoudswerkzaamheden. Je kunt bijvoorbeeld met Profielen ervoor zorgen dat bezoekers van de Scan App geautomatsieerd in contact kunnen treden met de verschillende gebruikers van Quickr. Dit doe je door in de Email(s) en/ of Template(s) van de Scan App de unieke persoonsgegevens van de Profielen in te laden. Maar je kunt Profielen ook gebruiken om bepaalde gebruikers de toegang tot een campagne te ontzeggen door hen géén Profiel van een campagne te geven. Of juist door middel van de Profielen te meten hoe intensief jouw gebruikers van Quickr gebruik maken of persoonsgebonden CRM koppelingen aan te leggen om de leads geautomatiseerd in door te zetten.

Onderstaand zijn alleen die onderdelen beschreven die een toelichting nodig zou kunnen hebben.

Organisatie

De naam van de organisatie.

Statutaire bedrijfsnaam

De naam van de organisatie zoals deze officieel in de KvK geregistreerd staat.

E-mailadres

Het e-mailadres waarop je te bereiken bent. Maar ook het e-mailadres waarnaar bijvoorbeeld alle binnengekomen leads worden verstuurd.

Campagne

De campagne waar het Profiel onderdeel van is en daarmee dus toegang heeft tot de gegevens van de campagne.

Algemene voorwaarden URL

De verwijzing naar de online pagina van de Algemene voorwaarden.

Marge

Het percentage dat op de inkoopprijs van de producten moeten worden gelegd om de verkoopprijs te kunnen berekenen.

Garantie

De garantie die je op (de montage van) het zonnestroom-systeem geeft.

CRM koppelingen

Dit zijn Application Programming Interface (API) koppelingen van Quickr met Customer Relationship Managemenet (CRM) systemen om de Contacten/ leads geautomatiseerd in door te zetten.