Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, hebben wij het zij-menu van Quickr wat gewijzigd. We hebben het menu gebruiksvriendelijker gemaakt door alles wat met de Campagne te maken heeft onder het menu-item ”Campagnes” te plaatsen. Dus waar je voorheen een apart kopje ‘’Configuraties’’ zag, zijn deze nu verplaats onder ‘’Campagnes’’. Je klikt op ‘’Campagnes’’ en klikt vervolgens op ‘’Applicaties’’. Dan klikt je ofwel op de ‘’Scan App’’ ofwel op de ‘’Design App’’, afhankelijk van welke App je de configuraties wilt aanpassen.

De configuratie van de ‘’Aannames’’ kun je aanpassen door de te klikken op ‘’Campagnes’’ en dan ‘’Aannames’’.

Indien je problemen ondervindt of extra hulp nodig hebt, mail dan naar support@novasole.nl