Stromen de aanvragen bij u binnen en komt u handen te kort om deze op te volgen?

Met Quickr behoort dit probleem tot het verleden. Onze gebruiksvriendelijke software beschikt over uitgebreide data en slimme algoritmes, waarmee legplannen en offertes in een oogwenk worden opgemaakt.

Plaats de Scan app op uw website en genereer én kwalificeer leads automatisch. Uw potentiële klanten ontvangen na het doorlopen van één tot drie eenvoudige stappen een prijsindicatie (inclusief legplan, opbrengstberekening en automatische schaduwanalyse) op basis van uw productaanbod en prijzen.

Razendsnel de daken van meerdere adressen scannen? De Bulk Scan App biedt u de mogelijkheid een adressenbestand (XLS/ CSV) in te laden en direct inzicht te verkrijgen van het dakpotentieel van volledige straat, woonwijk of een bedrijventerrein.

Met de Design App volgt u vervolgens de gekwalificeerde leads persoonlijk op en ontwerpt u eenvoudig offertes op maat, inclusief opbrengst- en kostenberekeningen, geautomatiseerde schaduwanalyses en montagerapporten.

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van een CRM of andere software? Quickr is volledig in te richten naar uw wensen en via de API naadloos te integreren met uw bedrijfssoftware. U bespaart tijd en geld en draagt actief bij aan het versnellen van de energietransitie.

Meer weten over de mogelijkheden van Quickr binnen uw organisatie? Plan hieronder direct een afspraak in met Justin voor een demo!

Contactgegevens Justin de Vries
justin@novasole.nl
06 43 98 04 35